Απεργια Αυριο / Euro 2020: Σοκαριστικές εικόνες - Ανθρώπινη «ασπίδα» στον ... / Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.. Παράνομη η αυριανή απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πνο. Για απεργίες και στάσεις εργασίας αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ως διαμαρτυρία στο πολυνομοσχέδιο. Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Απεργια αυριο μμμ μετρο :

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ως διαμαρτυρία στο πολυνομοσχέδιο. Ειδησεις, ειδήσεις για απεργία αύριο στα μμμ και σε μετρό. Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30 μαϊου. Απεργια εχει αυριο ο οασθ;

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: ΕΡΓΑΝΗ Μονομερής ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: ΕΡΓΑΝΗ Μονομερής ... from www.ekklisiaonline.gr
Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: Για απεργίες και στάσεις εργασίας αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά. Διασπάται το αντιπολιτευτικό μέτωπο εντός και εκτός βουλής στο νομοσχέδιο χατζηδάκη Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία αύριο. Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Διασπάται το αντιπολιτευτικό μέτωπο εντός και εκτός βουλής στο νομοσχέδιο χατζηδάκη

Ιδιαίτερα για τα μέσα μεταφοράς, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) και τα τρόλεϊ. Την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 το μετρό (γραμμές 2 & 3) δεν θα λειτουργήσει λόγω. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. 24ωρη απεργια μμμ αυριο : Αυριο, 22.2.11 απεργούν τα μμμ; Ετικέτες απεργια, απεργια ηλεκτρικος, απεργια παρασκευη, απεργιες, απεργιες παρασκευη 31/5/2019, apergia paraskevi, apergies paraskevi 31/5/19 Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30 μαϊου. Για απεργίες και στάσεις εργασίας αποφασίζουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στις απεργίες. Όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία. «οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, μαζί με τους εργαζομένους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα και τον ιδιωτικό τομέα επιβάλλεται να στείλουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας (ν.δ.) πώς δεν είναι. Απεργια η ψήφιση του νομοσχεδίου θα επιφέρει ραγδαία αύξηση της ανεργίας, τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία τονίζει η ποθα ανακοινώνοντας απεργία την τετάρτη 16/6.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! «παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για σ.σ.ε. Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Με νεότερο δελτίο τύπου, το σελμα ανακοινώνει ότι η στάση εργασίας στο μετρό (τετάρτη 26 μαΐου ως τις 10:00 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την στήριξη του εργατικού κέντρου. 24ωρη απεργια μμμ αυριο :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ... from syllogos-seferis.gr
Όλες οι ειδήσεις για απεργία αύριο στο μεγαλύτερο νεανικό site. Ταλαιπωρία μέσα στις γιορτές για χιλιάδες επιβάτες. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Τα τελευταία νεα από το newsellada.gr. 24ωρη απεργία σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ησαπ και τραμ εξήγγειλαν τα σωμετεία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες της αθήνας για την τρίτη 18 φεβρουαρίου 2020. Απεργια εχει αυριο ο οασθ; Και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής:

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30 μαϊου.

Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε! Θα υπαρχει απεργια αυριο στα ταξι; Ταλαιπωρία μέσα στις γιορτές για χιλιάδες επιβάτες. Την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 το μετρό (γραμμές 2 & 3) δεν θα λειτουργήσει λόγω. Όλες οι ειδήσεις για απεργία αύριο στο μεγαλύτερο νεανικό site. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. «παραμένουμε πιστοί στο διεκδικητικό μας πλαίσιο για σ.σ.ε. Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία αύριο. Απεργια αυριο μμμ μετρο : 24ωρη απεργια μμμ αυριο : Απεργια εχει αυριο ο οασθ; Ιδιαίτερα για τα μέσα μεταφοράς, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) και τα τρόλεϊ.

Την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 το μετρό (γραμμές 2 & 3) δεν θα λειτουργήσει λόγω. Της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας ( πνο ), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Διασπάται το αντιπολιτευτικό μέτωπο εντός και εκτός βουλής στο νομοσχέδιο χατζηδάκη Με νεότερο δελτίο τύπου, το σελμα ανακοινώνει ότι η στάση εργασίας στο μετρό (τετάρτη 26 μαΐου ως τις 10:00 π.μ.) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την στήριξη του εργατικού κέντρου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Κοινωνικός τουρισμός ... from www.ekklisiaonline.gr
Η εθελ εχει απεργια αυριο 17/03/2011; Τα τελευταία νεα από το newsellada.gr. Σε απεργιακό κλοιό εισέρχεται η χώρα από τις 06:00 της τρίτης 24 σεπτεμβρίου καθώς για τη συγκεκριμένη ημέρα και σε διάρκεια 24 ωρών 24ωρη απεργία σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ησαπ και τραμ εξήγγειλαν τα σωμετεία των εργαζομένων στις συγκοινωνίες της αθήνας για την τρίτη 18 φεβρουαρίου 2020. Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε: Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής: Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής:

Μην το ψάχνεις, απλά ρώτησε!

Ετικέτες απεργια, απεργια ηλεκτρικος, απεργια παρασκευη, απεργιες, απεργιες παρασκευη 31/5/2019, apergia paraskevi, apergies paraskevi 31/5/19 «οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, μαζί με τους εργαζομένους στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα και τον ιδιωτικό τομέα επιβάλλεται να στείλουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας (ν.δ.) πώς δεν είναι. Ιδιαίτερα για τα μέσα μεταφοράς, ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ) και τα τρόλεϊ. Και θα οργανώσουμε ξανά τις κινητοποιήσεις μας και με νέες αποφάσεις. Απεργια αυριο μμμ μετρο : Ταλαιπωρία μέσα στις γιορτές για χιλιάδες επιβάτες. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην «πανεθνική ημέρα δράσης» και την 24ωρη απεργία της γσεε ( gsee.gr) την τετάρτη 30 μαϊου. Απεργια η ψήφιση του νομοσχεδίου θα επιφέρει ραγδαία αύξηση της ανεργίας, τεράστιο πλήγμα στην αγορά εργασίας, στη συλλογική αυτονομία αλλά και στην κοινωνία τονίζει η ποθα ανακοινώνοντας απεργία την τετάρτη 16/6. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Αντίστοιχα η οσυπα προχωρεί την κυριακή σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 15:30 έως 18:30, και την δευτέρα επίσης σε 3ωρη στάση εργασίας από ώρα 12:30 έως 15:30 τοπική, ενώ οι ηλεκτρονικοί (ενημαεκ) εξήγγειλαν 48ωρη απεργία. Διασπάται το αντιπολιτευτικό μέτωπο εντός και εκτός βουλής στο νομοσχέδιο χατζηδάκη Όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στις απεργίες.